Livemusik

Nu satsar vi på live musik i vårt taproom. Under sommaren har vi som ambition att ha minst en live-spelning i veckan. Det bästa av allt, vi tar inget inträde.

Först ut är den rikskände Ola Aurell som spelar hos oss den 27 juni. Start 19.00. Vi tar inga bokningar utan det är bara att dyka upp, vi fyller på med så många gäster som vi får plats med.

Hela schemat är inte klart men de spelningar som redan är inbokade hittar du nedan.

27 juni 19.00 Ola Aurell

Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från ”geni” och ”den där sjuke jäveln” till ”han som fört visan in i 2000-talet”.

19 Juli 19.00 Tisdag på torsdag

För Tisdag På Torsdag är spontanitet och lekfullhet de två viktigaste orden. I sin jazzmusik tar trion bland annat upp ämnen som: längtan till Mjölby, brittiska spioner, rostiga bilar och drinkar från 70-talet. Förbered er på en kväll i improvisationens tecken där ni efteråt kan gå hem o tänka: ”vad var det jag precis såg?”, ”Är det såntdär dagens ungdom kallar för musik?”, ”Ska Instrumenten låta sådär?”, ”Vad bra det var! Dedär vill jag se igen!”

31 Juli 19.30 Micke & Benna

Välkommen på trubadurafton med Micke och Benna. Här blandas moderna hits med gamla favoriter. Passa även på att ta ett snack med Jonas Junland som står i baren och kranar öl.

9 augusti 19.30 Nisse och popfolket

Popfolket har sitt ursprung i den svenska folkrocken med influenser från band som Traste Lindéns Kvintett och Perssons Pack. Svenska pop och trubadur-traditionens berättande texter blandas till en medryckande, trallvänlig röra. Popcovers utlovas.