Taproom

Vreta kloster bryggeris taproom

Välkommen att besöka vårt taproom. Vi håller öppet under sommaren och vid vissa tillfällen under resten av året. Här kan du pröva vår öl, ta en fika, eller varför inte passa på att njuta av våra hemmagjorda belgiska matvåfflor som serveras med olika tillbehör. Finns även möjlighet att titta in i vårt bryggeri.

Öppettider sommaren 2024

26 juni till och med 10 augusti enligt följande:

Tisdag, onsdag, torsdag 15.00-20.00

Fredag och lördag: 15.00-21.00

Söndag och måndag: Stängt

Därutöver kan det tillkomma speciella evenemang som annonseras på vår facebooksida: www.facebook.com/vretaklosterbryggeri 

Notera att även du som inte har ett eget konto på Facebook, kan gå in på vår sida via en webbläsare enligt adressen ovan.

Hitta hit

Vi finns i en industribyggnad på Blåsvädersgatan 7 i Ljungsbro. Söker du på googlemaps så hittar du oss. Om du har hittat till bilprovningen som ligger i området så är du nära! Vi finns i samma byggnad som Rapps glas och Rappa städ.

Bussförbindelser från Linköping och Motala är goda. Gå av på busshållsplats “Blåsvädret” som ligger 50 meter från bryggeriet. Bussturen från Linköping tar bara 20 minuter.

Det finns parkeringsmöjligheter.

Kommer du med båt på Göta kanal, eller med husbil vägledes, rekommenderar vi att lägga ann/ställa er vid Bergs slussar. Därifrån är det bara 1,5 km promenad eller cykeltur till oss. Ta en titt på videon nedan för vägbeskrivning.

Boende i närheten av bryggeriet

Bryggeriet ligger bara en busstur på 20 minuter från Linköping där det finns goda möjligheter att finna boende. Vill du hellre har gång/cykelavstånd till bryggeriet kan vi rekommendera följande:

  1. Du som kommer med båt, eller husbil, kan lägga an/ställa husbilen vid Bergs slussar och därifrån gå eller cykla till oss (1,5 km). Mer information om gästhamnen vid Bergs slussar klicka här! För mer information om ställplats för husbil klicka här!
  2. Du som kommer med bil eller är ute på cykelsemester kan finna boende på antingen vandrarhemmet i Berg slussar , Glampingen i Berg, eller vandrarhemmet i Ljungsbro.
  3. Varför inte hyra en cykel för att ta dig till bryggeriet från Bergs slussar, och en vidare tur efter kanalen?