Bryggerivisning med ölprovning

Vill du veta lite mer om hur öl tillverkas, och inte minst vad som är speciellt med öl i belgisk stil? Passa på att boka en bryggerivisning hos oss med tillhörande provning av några av våra öl. Vi lovar att det blir en intressant och kul upplevelse!

Vi har två sorters visningar – öppna och slutna visningar på plats i bryggeriet Läs mer nedan.

Det hela tar totalt cirka 1,5 timmar. Åldersgräns 18 år.

Öppna visningar

Vi håller löpande öppna visningar av bryggeriet med ölprovning. Dessa annonseras via vår sida på Facebook. Gå in spå länken nedan och klicka på evenemang. www.facebook.com/vretaklosterbryggeri

Notera att vi under sommaren endast har öppet i vårt taproom alternativt att ni kan boka slutna visningar för sällskap om minst 10 personer. Vi kommer återigen ordna öppna visningar igen mot slutet av augusti. Håll utkik på vår Facebooksida.

Slutna visningar

Det går även att boka slutna visningar för grupper. Kanske ett kompisgäng eller ett företag? Minsta antalet betalande personer vid dessa visningar är 10. Det innebär att om ni t.ex. är 8 personer så får ni ändå betala för 10 personer.

Priser för privatpersoner

Bryggervisning med ölprovning, 350 kr inklusive moms

Bryggerivisning med ölprovning + ölprovarglas med bryggeriets logga, 400 kr inklusive moms

Priser för företag

Bryggerivisning med ölprovning + ölprovarglas med bryggeriets logga, 400 kr exklusive moms per person (minsta totalkostnad 4000 kr exklusive moms)

Hitta hit

Bryggeriet ligger på Blåsvädersgatan 7 i Ljungsbro, i en svart stor industribyggnad bredvid Rapps glas.

Från Linköping: Bussar går regelbundet från Linköpings resecentrum till hållplats Blåsvädret, som bara ligger 50 meter från bryggeriet. Bussar 520, 521 och 620.

Från Motala: Bussar går regelbundet från Motala till Blåsvädret. Bussar 520 och 620.

Kontakt

För bokning sänd e-post till: kontakt@klosterbryggeri.com

Det går även att boka genom att sända direktmeddelande till oss via vår sida på Facebook.